paleishetloo

Spirit of Winter deze week bij Paleis het Loo

De expositie Spirit of Winter zal deze week alweer voor de zesde keer worden gehouden bij Paleis het Loo op de Veluwe. De expositie vindt van woensdag 13 november tot zondag 17 november plaats en mensen kunnen er terecht voor een lekker hapje of drankje, een modeshow en workshops voor de creatievelingen.

Culinair genot en mode

Liefhebbers van zowel eten als mode zullen op de expositie aan hun trekken komen, zo zullen er in het Smaak Hof verschillende hapjes worden gemaakt die perfect bij de tijd van het jaar passen en bezoekers krijgen in de Smaak Parade de mogelijkheid om zelf te helpen bij het bereiden en proeven van het voedsel. Mensen die van mode houden kunnen terecht bij de shows, presentaties en workshops van het Arnhems Modekwartier, die op hetzelfde terrein worden gegeven.

Wij Willem

Iedereen die besluit naar Spirit of Winter te gaan kan naast de activiteiten op de expositie ook een bezoekje brengen aan Paleis het Loo zelf. Voor een bezoek aan het paleis worden geen extra kosten in rekening gebracht; de prijs is inbegrepen bij de entreekosten voor Spirit of Winter. Binnen is onder andere een uniek objecttheater met de naam Wij Willem te bezoeken. Er wordt gebruikt gemaakt van multimediatechnieken en video’s om een beter beeld te geven van het leven dat Willem I, Willem II en Willem III hebben gehad en de invloed die zij hadden bij het stichten van de monarchie in Nederland.

Prijzen

Volwassenen die Spirit of Winter en Paleis het Loo de komende dagen willen bezoeken kunnen voor 17,50 euro een kaartje kopen. Kinderen tot en met 3 jaar hoeven geen entree te betalen en voor andere minderjarigen geldt een tarief van 6 euro per toegangsbewijs.

Een terugblik op Spirit of Life 2012

Foto credits: © Richard Tulloch

Powered by WordPress. Design door WooThemes

Back to top